schermafbeelding-2016-11-03-om-21-18-33

DIY: Maak zelf een tekstbord

Hoe leuk is het om zelf een mooie tekst of  persoonsgegevens op een canvas te zetten? Ik deed dat en was enorm blij met het resultaat. Lees snel mee om te kijken hoe.

Benodigdheden
-Canvasdoek, deze zijn goedkoop te verkrijgen bij verschillende winkels oa bij de Action.
-Stempelset alfabet, die van mij kwamen van de Hema
-Inktpad, hoewel deze vaak bij het stempelset zit is het fijn om een groot pad te hebben. Ook deze is bij de Hema verkrijgbaar
-Aardappel
-En een mooie tekst.


Werkwijze 

Eigenlijk is het heel simpel. Zoek een mooie tekst. Zorg dat deze tekst op het canvas past.
Ik heb dmv potlood lijnen getekend, zodat de tekst recht op het bord kwam. Om op te meten of ik voldoende ruimte had, heb ik de stempels op hun kop op het bord gezet en de tekst gevormd die er zou moeten staan.

Als je dit hebt voorbereid, dan kan je beginnen met stempelen. Soms moet je de letters even goed aandrukken. Ik liet de letters staan en draaide ze een voor een om zodat ze zo netjes mogelijk op het bord kwamen.

schermafbeelding-2016-11-03-om-21-18-33
Zoals je ziet heb ik ook hartjes toegevoegd aan het bord. Dit heb ik gedaan met jawel, een aardappel. Misschien ken je dat nog van vroeger. Je snijd een vormpje uit een aardappel, droogt hem goed af, en je hebt een eigen gemaakt stempel.

Op deze manier.

potato-671040_1280

Hoe simpel is deze DIY. Je bent even bezig met voorbereiden en uitmeten, maar zodra je kan gaan stempelen ben je ook snel klaar.

En hoe leuk staat die op Lotte der kamer.

schermafbeelding-2016-11-03-om-21-18-51

Heb je zelf een leuke DIY die ik moet proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *