news-1767492_1280

MEDEDELING: Er gaat wat veranderen.

Misschien heb je het al gemerkt, maar er zijn wat veranderingen bezig op mijn blog.

Lange tijd was ik niet online, en plaatste ik geen artikelen. Ik was mijn inspiratie kwijt. Kon geen leuke originele artikelen meer bedenken.
Tot enkele weken geleden, er speelde een idee in mijn hoofd en gister heb ik dat samen met mijn man gebrainstormd.

Mijn blog gaat namelijk veranderen in een DIY blog. Leuke en makkelijke projecten, dit niet heel duur zijn. Met product omschrijvingen, hierdoor hoef je niet meer stad en land af te zoeken naar de juiste producten maar heb je ze gelijk voor de hand.
Elke week komt er minimaal een leuk project online. Met foto’s en omschrijving.

Mijn oude artikelen blijven online staan en vind je in de map allerlei. Ondanks dat ik die artikelen heel leuk vond om te schrijven merk ik dat dat nu niet bij me past. En ik liever creatief bezig ben.

Zaterdag komt ons eerste project al online. Namelijk onze stoere plank aan leren riemen.

Benieuwd? Neem dan zaterdag weer een kijkje.

Tot snel..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *